Esküvői film

Az esküvő megörökítése mind álló mind mozgókép formájában örök emlék az utókor számára.
Az évek múlásával egyre kevesebb részletet tudunk felidézni a nagy nap eseményeiből, milyen boldog érzés, amikor a filmet és a fotókat visszanézve újra felelevednek az elfelejtettnek hitt pillanatok.
Hozzáállásunkkal, technikai eszközeinkkel és tudásunkkal megpróbáljuk a lehető legjobb minőséget nyújtani.

A Nagy Napon az előkészületektől kezdve kora hajnalig Veletek vagyok. Ez után következik a hosszas utómunka, melynek folyamán a film elnyeri végső formáját. A végleges vágott anyag hossza az ifjú pár igénye, és az események időtartama szerint alakul. A fő anyagon kívül még két klipet (egy buli és egy romantikus) is elhelyezek a DVD-korongon, ezeket weboldalamon megtekinthetitek. Ez a két klip lefedi az egész esküvőt, a távoli ismerősök az interneten bepillantást nyerhetnek ezáltal a Nagy Napotok fontos eseményeibe.

Az alapár tartalmaz 3 sorozat DVD-t, természetesen lehetőség van további sorozatok átadására is. Egyedi borítót szerkesztek minden esküvőhöz, a DVD korongok is meg vannak nyomtatva.  Igény szerint HD minőségben is át tudom adni a teljes anyagot Blu-ray korongon vagy számítógépes állományban.

© Ihlet Fotó-Videó Balogh László
Up

Warning: Unknown: open(/home/www/clients/client341/web633/tmp/sess_7356d55867dec06dfc8c988f278de040, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/www/clients/client341/web633/tmp) in Unknown on line 0