Esküvői film

Az esküvő megörökítése mind álló mind mozgókép formájában örök emlék az utókor számára.
Az évek múlásával egyre kevesebb részletet tudunk felidézni a nagy nap eseményeiből, milyen boldog érzés, amikor a filmet és a fotókat visszanézve újra felelevednek az elfelejtettnek hitt pillanatok.
Hozzáállásunkkal, technikai eszközeinkkel és tudásunkkal megpróbáljuk a lehető legjobb minőséget nyújtani.

A Nagy Napon az előkészületektől kezdve kora hajnalig Veletek vagyok. Ez után következik a hosszas utómunka, melynek folyamán a film elnyeri végső formáját. A végleges vágott anyag hossza az ifjú pár igénye, és az események időtartama szerint alakul. A fő anyagon kívül még két klipet (egy buli és egy romantikus) is elhelyezek a DVD-korongon, ezeket weboldalamon megtekinthetitek. Ez a két klip lefedi az egész esküvőt, a távoli ismerősök az interneten bepillantást nyerhetnek ezáltal a Nagy Napotok fontos eseményeibe.

Az alapár tartalmaz 3 sorozat DVD-t, természetesen lehetőség van további sorozatok átadására is. Egyedi borítót szerkesztek minden esküvőhöz, a DVD korongok is meg vannak nyomtatva.  Igény szerint HD minőségben (vagy 4K-s felbontásban) is át tudom adni a teljes anyagot Blu-ray korongon vagy számítógépes adathordozón.

© Ihlet Fotó-Videó Balogh László
Up