Esküvő fotózás

Az esküvő fotózás számunkra nem csak a kreatív fotózásból és a szertartások fotózásából áll.
Mi végigfényképezzük a nagy nap eseményeit a kora délelőtti előkészületektől kezdve egészen másnap hajnalig.
Így biztosan minden vendég-rokon, és minden fontosabb esemény megörökítésre kerül a fényképezőgép optikái által.

Nikon digitális tükörreflexes fényképezőgépeket használunk, a képeket nagy felbontásban adjuk át, így az ifjú pár maga intézheti az esetleges utánrendeléseket.

Mivel nyers RAW formátumban fotózunk, így nagyon fontos munkafolyamat az utómunka, ahol a képek szín-tónus-kontraszt beállítása zajlik.
A fényképek az esküvőt követően 3-5-8 héten belül kerülnek átadásra a választott méretű fotókönyvben (vagy papír alapon, egy esküvői albumba)n. Ezzel egyidejűleg az ifjú pár megkapja az összes képet DVD-korongra írva, egyedileg tervezett, igényes borítóban, nyomtatott korongokkal.
Az elkészült képek száma függ az események és a vendégek számától, időtartamától, és természetesen az esküvő hangulatától.
Általában 800-2800 darab fotót adunk át. Lehetőség van diashow és fotómontázs készítésére is a fentieken kívül. Jegyesfotózást is vállalunk, igény esetén a fotókat weboldalon is el tudjuk helyezni.
Bízunk benne, hogy munkánk elnyeri tetszését, és évek múlva is teljes megelégedettséggel éli át a nagy nap minden felidézett pillanatát.

Balogh László és Baloghné Kerekes Erika

© Ihlet Fotó-Videó Balogh László
Up